Saturday, 11 June 2011

Cuti Sem

Mesti di kalangan STUDENT semua suka kalau cuti sem . Boleh bantai TIDUR . haha , biasa la umur-umur sekarang ni memang tidur la paling penting , paling best . Takde bende lain yang seronok , nk keluar malas , duet pun banyak habis . Duet dh la kalau kua tu mengalir mcm air . haha . Dalam cuti sem ni ade jugak sedikit kerinduan akan berputik , terutama RINDU kt budak-budak kelas . Insya-Allah akan jumpa kembali next years, jodoh pertemuan di tgn Tuhan . Harap-harap la kita bertemu kembali , tapi tak payah tunggu next years lahh , kita leh calling-calling ajak lepak kn . Rasa nya sampai di sini kot aku membebel , sebab takde bende pun nk ckp dh . Aku bukan pandai berBLOG , jarang updates . Updates ikut mood :)

p/s: Gambar kiteorg takde HOT mana , sekadar yang ada ni sudah cukup. Aku akan rindu korg semua , terutama si geng gila-gila aku. Hee

No comments:

Post a Comment